Selepas dah ada anak, Fizo Omar faham erti bergilir makan dengan isterinya Mawar Karim.

Sebelum ada anak tentu ramai tak dapat membayangkan bagaimana situasi makan di luar bersama anak.

Tetapi bila automatik bergelar ibu ayah, nampaknya memang salah seorang kena beralah atau bergilir makan kecuali anak tengah lena tidur.

Baru-baru ini pelakon Fizo Omar berkongsi sekeping gambar isterinya Mawar bersama anak mereka Maryam yang sedang menikmati hidangan di sebuah restoran.

Kapsyen yang menarik perhatian ramai netizen untuk sama-sama berkongsi pengalaman masing-masing selain ada juga yang memuji sikap bertolak ansur Fizo dalam hal ini.

Acara makan bergilir gilir.

Baru lah merasa mcm mne orang yg ada baby bila keluar makan yea.kene ikut turn makan n makanan dah sejuk tu kira ok la.janji dpt juga makan.

Sambil2 tu dok practice makan tangan kiri.pun jadi lah…

Indahnya bila ber anak ni..

Ayah Yang Penyayang

Setelah sekian lama menanti kehadiran cahaya mata, nyata Maryam yang semakin membesar mempunyai bonding yang rapat dengan daddynya, Fizo Omar.

Fizo sentiasa teruja melayan Maryam dan tak pernah kekok pun menjaga dan menguruskan anaknya walaupun baru pertama kali mempunyai anak.

Pillow talk aka membawang!

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Bonding antara anak perempuan dan ayah memang penting untuk perkembangannya yang positif. Biasanya anak perempuan yang rapat dengan ayah akan membesar sebagai individu yang berkeyakinan dan bercita-cita tinggi.

Time ni lah dia orang layan dia bersembang maryam ni.

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Wajah comel Maryam sentiasa dirindui oleh Fizo setiap kali dia terpaksa berjauhan dengan anak atas urusan kerja.

Memang anak daddy sungguh Wan Maryam ni ya!

Sumber: Instagram Fizo Omar

Tinggalkan Komen