Comel sangat biskut ini! Warna semula jadi daripada puri buah tentu akan menarik minat si manja untuk menikmatinya.
Puan Noraniza Osman berkongsi resipi ini setelah menyediakan biskut ini untuk anaknya, Iyad yang berusia 10 bulan. Katanya ia adalah stok makanan jejari untuk anaknya dan bekalan balik kampung pada hari raya haji. Rupa cantik dan warna menarik pada biskut ini amat menarik kerana dia telah menggunakan buah naga.
BAHAN-BAHAN YANG DIPERLUKAN
CARA PENYEDIAAN
Menerusi ruang komen dalam Puan Noraniza memberitahu jumlah buah naga yang digunakan ialah kira-kira setengah biji manakala buah kurma pula 10 biji. Tepung unbleach yang digunakan pula dicadangkan dari jenama Faiza atau Rose.
Selain itu, banyak tip dikongsikan pada ruangan komen berkaitan resepi ini.
BISKUT INI CAIR DI MULUT
TEPUNG YANG DIGUNAKAN
Sumber: Puan Noraniza Osman